Algemene Voorwaarden


ALGEMENE VOORWAARDEN

Aankomst en vertrek
Het tijdstip van aankomst is bepaald van maandag tot zaterdag tussen 16.00u en 20.00u.
Bij aankomst worden de sleutels afgehaald bij de beheerder of tussenpersoon. Hij/of zij staat in voor de orde en netheid van de woning bij aankomst alsook voor eventuele vragen tijdens uw verblijf. Hij/zij zal met u een rondgang in de woning maken en de voorzieningen overlopen.
Indien u door onvoorziene omstandigheden niet op de geplande tijdstippen zou aankomen, gelieve dat dan zo snel mogelijk aan de beheerder of tussenpersoon te laten weten! 
Het tijdstip van vertrek is bepaald van maandag tot zaterdag tussen 8.00u en 12.00u.
Bij vertrek worden de sleutels teruggegeven aan de beheerder of tussenpersoon die met u een rondgang in de woning maakt en de inhoud controleren.

Aantal toegelaten personen
Het aantal maximaal toegelaten personen is gelijk aan het aantal beschikbare bedden en mag niet overschreden worden. Dat aantal is ook bepalend voor het aantal geleverde sets bed- en badlinnen.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegelaten! Uitzonderingen zijn enkel mogelijk mits toestemming van de eigenaar. Indien de woning/appartement in een ‘urbanización’ of ‘comunidad’ gelegen is, dienen de bepalingen van het intern reglement van die ‘urbanización’ of ‘comunidad’ over huisdieren nageleefd te worden.

Betalingstermijn en annulatie

De reservering is pas definitief na ontvangst van een voorschot van 30% van het totale huurbedrag. Door het voorschot te betalen verklaart de huurder zich akkoord met de voorwaarden. Uiterlijk 1 maand voor aankomst dient de resterende 70% van de huursom te zijn voldaan.
Indien de in de overeenkomst overeengekomen bedragen niet binnen de gestelde termijnen of na twee aanmaningen worden overgemaakt, kan de eigenaar de overeenkomst opzeggen. In dit geval wordt de aanbetaling van 30% niet terugbetaald en kan deze op geen enkele wijze worden geclaimd of vergoed.
Indien door omstandigheden buiten de wil van Casa Terreros de gereserveerde woning niet aan de huurder ter beschikking kan worden gesteld, kan Casa Terreros de gereserveerde woning vervangen door een gelijkwaardige of betere woning met de capaciteit van het aantal geboekte personen.

Indien de overeenkomst voor de in de overeenkomst vermelde geplande aankomstdatum wordt geannuleerd, wordt de reeds betaalde huurprijs niet terugbetaald. Wij adviseren onze klanten een annuleringsverzekering af te sluiten!

Waarborg
Op de dag van aankomst zal er u ook een waarborg worden gevraagd van 200 euro. Die waarborg wordt u terugbetaald op de dag van vertrek tenzij er opschortende voorwaarden zijn zoals bijvoorbeeld:

  • de woning is niet netjes achtergelaten;
  • de vuilnisbakken zijn niet geledigd;
  • in de ijskast, oven of elders werd voedsel achtergelaten;
  • de vaat is niet gewassen;
  • er is schade aan de woning en/of de inboedel van de woning;
  • indien van toepassing: er werd schade gemeld door de ‘urbanización’ of ‘comunidad’;
  • elektriciteitsverbruik dat het inbegrepen verbruik van 10 kW/h per dag overschrijdt;

In die gevallen zal de waarborg pas worden terugbetaald nadat de kosten van de herstelling en/of vervanging gekend zijn. Mocht de waarborg de kosten niet dekken, dan zal het verschil worden verhaald op de huurder.

Huurtarieven
Huurtarieven zijn jaarlijks aanpasbaar. Heeft u uw verblijf gereserveerd en (deels) betaald, dan is de overeengekomen prijs op datum van overeenkomst bindend.
Water en verplichte eindschoonmaak zijn altijd inbegrepen.Bed-, bad- en keukenlinnen is standaard inbegrepen tenzij door de huurder expliciet geweigerd in de prijsaanvraag. 
Het elektriciteitsverbruik inbegrepen in de prijs is beperkt tot 10 kW/h per dag. Extra verbruik zal worden aangerekend aan € 0,32 per kW/h. en worden afgehouden van de waarborg. Elke woning is voldoende voorzien van meubilair, huisraad en keukenapparatuur voor het opgegeven aantal personen.

Verzekering
De huiseigenaar is verzekerd voor schade aan de woning door brand, waterschade, stormschade, enz.

Aansprakelijkheid
De eigenaar, noch beheerder of tussenpersoon, kunnen verantwoordelijk zijn voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich voordoen tijdens een verblijf in of rondom de woning. Zij kunnen ook niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden.